Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Θέλουν να μας πείσουν ότι δέν έχουμε μέλλον οικονομικό, περιβαλλοντικό, κοινωνικό κ.λ.π., ώστε να δεχθούμε μέσα στην απελπισία μας την έλευση του Μεσσία που θα μας σώσει απο την μιζέρια μας.

Και ο Μεσσίας θα αναγκαστεί να πάρει σκληρά μέτρα φυσικά. Και φυσικά θα τα δεχθούμε.

Ηδη κάποιοι κάφροι παρακαλάνε να γίνει παγκόσμια κυβέρνηση για την σωτηρία μας.
Ξυπνήστε γιατί σε λίγο θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να μας γ...σουνε.

Υπάρχει και μιά άλλη άποψη για την κλιματική αλλαγή και την υπερθέρμανση του πλανήτη και όλα αυτά:

Πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η μέση θερμοκρασία του πλανήτη ακολουθεί έναν κύκλο και ότι απλώς είμαστε στην επάνω καμπύλη του γραφήματος:




και θα αναρωτηθείτε με ποιόν σκοπό. Ο φίλος μας Λόρδος Κρίστοφερ Μόνκτον - ειδικός στην κλιματική αλλαγή έχει μια άποψη:




Δείτε και το ακόλουθο ντοκυμαντέρ:

Η Μεγαλη Απατη Της Παγκοσμιας Θερμανσης

Η απόλυτη ανατροπή της ταινίας "An Inconvenient Truth" του Al Gore. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Channel 4 το Μάρτιο του 2007. Αυτό το ντοκιμαντέρ του παραγωγού Martin Durkin παρουσιάζει τα επιστημονικά επιχειρήματα και σχόλια αυτών που πιστεύουν ότι το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), που παράγεται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες, δεν είναι η κύρια πηγή για την κλιματική αλλαγή. Είναι μια αμφιλεγόμενη ταινία στην οποία επιτέθηκαν απερίφραστα κάποιοι επιστήμονες και ακτιβιστές, ενώ άλλοι δέχτηκαν με ενθουσιασμό. Τα επιχειρήματα που περιλαμβάνει αποτελούν σημαντικό τμήμα των ευρύτερων αντιπαραθέσεων σχετικά με τις αιτίες της κλιματικής αλλαγής.

Προτάθηκε για το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ στο "2008 Broadcast Awards". Η ταινία συλλέγει όλα τα επιχειρήματα μερικών επιστημόνων που διαφωνούν με την επικρατούσα ομολογία, ότι το διοξείδιο του άνθρακα που εκλύεται από την ανθρώπινη δραστηριότητα είναι η αιτία των αυξημένων παγκόσμιων θερμοκρασιών σήμερα.

Κανείς δεν διαφωνεί ότι το κλίμα της Γης αλλάζει και ότι πάντοτε άλλαζε. Όπως επίσης ότι αυτό είναι θερμότερο σήμερα. Αλλά μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η υπερθέρμανση είναι δικό μας σφάλμα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή.

To ντοκυμαντέρ αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή .avi εδώ:

http://rapidshare.com/files/65791810/The.Great.Global.Warming.Swindle.XsX.part1.rar
http://rapidshare.com/files/65794304/The.Great.Global.Warming.Swindle.XsX.part2.rar
http://rapidshare.com/files/65791832/The.Great.Global.Warming.Swindle.XsX.part3.rar
http://rapidshare.com/files/65791813/The.Great.Global.Warming.Swindle.XsX.part4.rar
http://rapidshare.com/files/234220860/the.great.global.warming.swindle._2007_.ell.1cd._3455552_.zip

Δέν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες ανοησίες, και η διάδοσή του ενθαρύνεται από τον δημιουργό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.