Κυριακή 23 Μαΐου 2010

GREEK CRISIS: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - part 1

Για να μήν νομίζετε ότι σας δουλεύω, ανοίξτε σας παρακαλώ τους ισολογισμους των τριών εταιριών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλαδα (Cosmote, Vodafone, Wind) και προσθέστε τους κύκλους εργασιών τους.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση, το ίδιο άθροισμα για το 2006 μπορείτε να το δείτε και στην έρευνα της εταιρίας συμβούλων Kantor εδώ (όπου κατα λάθος ή σκόπιμα στο διάγραμμα της 3ης σελίδας αντί για δίς €, αναγράφεται εκ € - κάποιος όμως που γνωρίζει ελαχιστα απο επιχειρήσεις του μεγεθους που συζητάμε το αντιλαμβάνεται αμέσως)

Το άθροισμα λοιπόν είναι ..... 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρώ το 2006 (διάγραμμα κάντορ) και 5,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ το 2009 (δημοσιευμένοι ισολογισμοί).

Πληρώνουμε λοιπόν σαν Ελληνες 5,5 ΔΙΣ € τον χρόνο στα αναθεματισμενα μας κινητά, και παραχωρούμε την Εθνική μας κυριαρχία στο ΔΝΤ για να πάρουμε 5,5 ΔΙΣ € τώρα, και 5,5 ΔΙΣ ευρώ μετά απο μερικούς μήνες;;;


Αυτά σε συνδιασμό με τις επόμενες αναρτήσεις για τον εθνικό μας πλούτο, με οδηγούν στο συμπέρασμα οτι μας δουλεύουνε ψιλο γαζί.

Η κυβέρνηση είχε εντεταλμένη αποστολή εξ αρχής να συρει την Ελλάδα στο ΔΝΤ, ενώ θα μπορούσε να κάνει ένα σωρο άλλα πράγματα όπως:
- να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ευνοϊκό δανεισμό από την ΕΚΤ με τουλάχιστον το ίδιο επιτόκιο με αυτό των ελληνικών τρπεζών = 1% ! (δέν συμφέρει την Goldman Sachs)
- να προσφύγει σε εσωτερικό δανεισμό (δέν συμφέρει τις εγχώριες τράπεζες!)
- να δανειστεί απο την Κίνα (δέν συμφέρει την Goldman Sachs)
- να δανειστεί απο την Ρωσία (δέν συμφέρει την Goldman Sachs)
- να φορολογήσει την εκκλησία. (δέν συμφέρει την Εκκλησία)
- να φορολογήσει τις μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις (δέν συμφέρει τις επιχειρήσεις)

Επίσης η κυβέρνηση θα μπορούσε να καταγγείλει την Goldman sachs ότι με τα παιχνιδάκια τους με τα ομόλογα, τα CDS και όλες αυτές τις πονηρές εφευρέσεις - αέρα κοπανιστό που σκέφτηκαν τα μεγαλοκεφάλια των μεγαλοτραπεζιτών δημιουργεί πρόβλημα σε ένα ολόκληρο κράτος!

Αντί όλων αυτών η κυβέρνηση:
- θα πάρει τα χρήματα απο εμάς. (συμφέρει ολους τους παραπάνω - δεν συμφερει εμάς).

Στο παιχνίδι είναι συνένοχος ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο πολιτικός κόσμος, συμπεριλαμβανομένου των ΝΔ, σύριζα, ΚΚΕ, Λάος.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.