Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ.

Δείτε σας παρακαλώ αυτό το βιντεάκι,

ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ GOOGLE: Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ!!!

Χωρίς πλάκα τώρα.

Αν είσαι δικηγόρος, στείλε email στο thalamofilakas at blogspot dot com

Αν υπάρχει τρόπος να κινηθούμε νομικά εναντίον του με κατηγορία εσχάτης προδοσίας, ή απάτης, η οτιδήποτε άλλο τέλως πάντων στέκει νομικά, να το ελέγξουμε και να δουμε αν μπορούμε να κινηθούμε.

Ελληνες σκεπτόμενοι δικηγόροι, σας χρειαζόμαστε.

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Οι ελληνικές πόλεις νοσούν. Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξαγοράζονται. Κι όσο για τη μεγάλη μάζα των πολιτών, είτε δέν αντιλαμβανονται τα όσα διαπράττουν οι κυβερνώντες, είτε τα αντιλαμβάνονται αλλά δεν αντιδρούν, βυθισμένοι όπως είναι στην ραστώνη και την άνεση της καθημερινότητας.Απο τούτη την αρρώστια έχουν προσβληθεί παντού οι πάντες - απλώς ο καθένας τρέφει την ψευδέσθηση ότι η συμφορά δέν θα χτυπήσει τη δικη του πόρτα, αλλα θα διασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα εκμεταλευόμενος τους κινδύνους των άλλων. Με αποτέλεσμα, οι λαοί να χάνουν την ελευθερία τους λόγω υπερβολικής και αντίθετης πρός τις επιταγές των καιρών ραθυμίας, ενω οι προεστοί, που πίστευαν ότι ξεπουλούν τα πάντα εκτός απο τους εαυτούς τους, αντιλαμβάνονται τώρα ότι το πρώτο πράγμα που εκχώρισαν ήταν ο εαυτός τους.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.- 4ος αιώνας π.χ.

ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ

Γεννήθηκε στην Φλωρεντία το 1469.

Πέρασε όλη του την ζωή δίπλα σε ηγεμόνες της εποχής του, ώς ακόλουθος, και σαν σύμβουλος. Εχει γράψει πάρα πολλά έργα μεταξύ των οποίων πιο γνωστό αν και όχι απαραίτητα το καλύτερο είναι Ο ηγεμόνας, ένα εγχειρίδιο εξουσίας γραμμένο για τον ηγεμόνα. Το όνομα του έχει συνδεθεί σε αυτους που δέν έχουν διαβάσει με οτ σκοτεινό και κακό. Το έργο του είναι αμφιλεγόμενο αφού για κάποιους ο Μακιαβέλλι έδωσε στην εξουσία εγχειρίδιο χρήσης των μαζών, ενώ απο την άλλη ότι ξεσκέπασε την τότε κοσμική εξουσία στον λαό

Προσωπική μου άποψη: Ο Μακιαβέλλι αξιολογεί όλα τα πολιτικά συστήματα, και όλες τις ηγεμονίες με βάση το άν είναι οφέλιμες για την κοινωνία. Και αυτό είναι καλό.Είναι πολύ εύκολο να διοικήσεις ένα κράτος όπου οι μάζες δέν είναι διεφθαρμένες.
Οπου υπάρχει ισότητα είναι αδύνατον να εγκαθιδρήσεις ηγεμονία, και όπου δέν υπάρχει είναι αδύνατον να εγκαθιδρύσεις δημοκρατία.

Πόσο μεγάλη επιρροή μπορεί να έχει ένας άνδρας με κύρος ώστε να συγκρατήσει ένα εξαγριωμένο πλήθος.

Ο όχλος, παραπλανημένος από απατηλά οφέλη επιζητεί συχνά την καταστροφή του και συγκινείται, εύκολα, από λαμπρές ελπίδες, και απερίσκεπτες υποσχέσεις.

Σε ένα κράτος, κανένα υπουργείο και κανένας αξιωματούχος, δεν πρέπει να μπορούν  να σταματούν τις διαδικασίες. 

Nicola Machiavelli Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ


Επειδή οι συνομωσίες  έχουν πολυ επικίνδυνες συνέπειες, τόσο για τους συνομώτες όσο και για τους ιδιώτες, δεν μπορώ παρά να ερευνήσω την φύση τους, αφού είναι προφανες, ότι πολλοί περισσότεροι ηγεμόνες έχασαν τις ζωές τους και τις χώρες τους με αυτόν τον τρόπο, παρά με ανοιχτό πόλεμο, δεδομένου ότι ελάχιστοι κινούν ανοιχτό πόλεμο κατα ηγεμόνα, ενώ ο καθένας μπορεί να συνομωτεί εναντίον του.Δεν υπάρχει εξ' άλλου εγχείρημα στο οποίο να εμπλέκονται ιδιώτες, περισσότερο επικίνδυνο ή βίαιο απ' αυτό, αφού είναι τόσο δύσκολο όσο και ριψοκίνδυνο,σ΄όλα του τα στάδια. Απ΄όπου, βεβαίως, προκύπτει γιαί ενώ τόσες συνομωσίες επιχειρηθηκαν, ελάχιστες είχαν την επιθυμητή έκβαση...

...Αρχίζοντας την διερεύνιση αυτού του θέματος, κατ' αρχάς πρέπει να μελετησουμε εναντίον ποιού στρέφονται οι συνομωσίες. Θα δούμε ότι στρέφονται είτε εναντίον της πατρίδας κάποιου, είτε εναντίον ενός ηγεμόνα. Προτείνω να συζητήσουμε, εδώ, και τις δύο αυτές περιπτώσεις.Διότι συνομωσίες που στοχεύουν να παραδώσουν την πόλην στους εχθρούς που την πολιορκούν ή συνομωσίες που για τον έναν ή τον άλλο λόγο μοιάζουν μ' αυτές, έχουν ερευνηθεί, αρκετά σε άλλες περιπτώσεις...

...Τόσο η περιουσία, όσο η ζωή και η τιμή κάποιου μπορούν να βλαβούν. Η απειλή για αιματοχυσία είναι περισσότερο επικίνδυνη απο το ίδιο το χύσιμο του αίματος.      

 Nicola Machiavelli ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ - ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ 2010

To περίφημο ντοκυμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου.
Βασισμένο σε αποκλειστικές εξομολογήσεις του συγγραφέα Τζον Πέρκινς, αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ, ρίχνει φως στους άγνωστους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν αυτοί που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο μας, στις ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας, και τους λόγους που ένα τόσο μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στα όρια της ανέχειας.
Απέσπασε το δεύτερο βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Σεούλ. Η βράβευση μεταδόθηκε ζωντανά από την κορεατική τηλεόραση, ενώ την προβολή της ταινίας παρακολούθησαν περίπου 2,5 εκατ. τηλεθεατές. (Εκτός των Ελλήνων)

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

ALEX JONES: ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΔΩ.

Ο φίλος μας ο Alex, λέει εδώ καποια πράγματα τα οποία νομίζω σε όλους μας θυμίζουν κάτι.

- Χαρακτηρίζει την οικονομική ενίσχυση των τραπεζών απο το κράτος ληστεία - που ειναι συνήθης πρακτικη που εφαρμόζουν οι μεγαλοτραπεζίτες για να βυθίσουν τα κράτη στο χρέος. (σας θυμίζει κάτι;)

- Μιλάει για την συνήθη πρακτική τους να προτείνουν στις κυβερνήσεις αντί χρημάτων να ξεπουλάνε τις δημόσιες εταιρίες κοινής ωφέλειας (σας θυμίζει κατι;)

Λέει ότι στην Ελλάδα διορίστηκε διοικητής του δημόσιου χρέους πρώην στέλεχος της Goldman sachs , ντόιτσε μπάνκ κ.λ.π. που πέρασε στα ψιλά των blogs μεταξύ των βίντεο της ντούβλη και των συνεντεύξεων της τζουλιας (αυτό έγινε ΚΑΙ στα blogs για να κάνουμε και την αυτοκριτική μας).

Μιλάει για τον Γερμανό ευρωβουλευτή που μίλησε για πωληση Ελληνικών νησιών και ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟ. Το θεωρεί προετοιμασία εδάφους.

Μιλάει για επιβολή νέων φόρων σε ολο τον κόσμο. (σας θυμίζει τίποτα;)

Μιλάει για κτίσιμο νέων φυλακών, για πρόσληψη πολλων αστυνομικών (σας θυμίζει τίποτα;)

Και συνέχεια λέει ότι ο Ελληνικός λαός ξεσηκώνεται... (?)    Δείτε το βίντεο...

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Μήν το πιστέψετε. Δείτε το όμως. Περιλαμβάνει φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων.Βλέποντας την μανία με τα οποία η Διαμαντοπουλου και η φίλη της η Δραγώνα πολεμάνε την παιδεία μας, το δίλημα Παπανδρεου ΔΝΤ ή χάος, την σπουδη με την οποία προώθησαν την ελληνοποίηση των μεταναστών, το γεγονός ότι μέχρι σήμερα το μόνο με το οποίο ασχολήθηκαν ειναι ο τρόπος με τον οποίο θα βυθίσουν στην φτώχεια τους Ελληνες ενώ δέν έχουν πάρει κανένα αναπτυξιακό μετρο, το γεγονός ότι δέν άλλαξε τίποτα για τους βουλευτές και τους παρατρεχάμενους, η εξαγγελία της κυβέρνησης ότι σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί ρευστό χρήμα παρα μόνο πλαστικό, το γεγονός ότι παρ' όλα τα δημοσιεύματα και τις εκπομπές δέν εχει γίνει ακόμα καμμία κίνηση για την εκμετάλευση του εθνικού μας πλούτου, η αθλιότητα των κληρικών μας σήμερα και τόσα άλλα συνθέτουν μιά εικόμα η οποία δείχνει ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ξαναλέω ότι δεν μιλάω σαν πατριωταρος εθνικιστής, δέν γουστάρω τον τυφλό εθνικισμό, ούτε τον ανοητο διεθνισμό, δέν με νοιάζει αν αυτοί που κανουν ολα αυτά λέγονται μπίλτερμπεργκ ή ιλουμινατι ή φούφουτοι, δεν με ενδιαφέρει να αποδειξω 100% οτι είναι μασώνοι. Δέν ξέρω αν ο σκοπός τους είναι να μας κλέψουν τον εθνικό μας πλούτο απλώς, ή αν θέλουν να ξεκινήσουν απο εδώ την Νέα τάξη πραγμάτων, ή αν θέλουν να εγκαταστήσουν διαστημικές βάσεις, ή ολα τα παραπάνω.

Με ενδιαφέρει η ΟΥΣΙΑ, ότι δηλαδή ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κατευθυνόμενοι απο ξενες δυναμεις κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και χρόνια.

Και εμείς οι νεοέλληνες, για μια ακόμα φορά, χαιρόμαστε που καταφέραμε να γλιτωσουμε απο την τηλεόραση με τα blogs, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι απλώς αλλάξαμε κόλλημα, και ότι αντί να βλέπουμε σαν αποχαυνωμένοι ειδήσεις που μας σερβίρουνε, αναπαράγουμε και συλλέγουμε ειδήσεις στα blogs, χωρίς όμως επι της ουσίας να κάνουμε πάλι κάτι.

Ελληνες! Ενημερωθήκαμε. Τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει μέχρι τωρα, φτάνουν για να γεμίσουμε τις φυλακές με κοπρόσκυλα. Φτάνει η ενημέρωση. Είναι ώρα για δράση.

Αρχίστε να μιλάτε όχι για το τί κάνουν αυτοί, αλλά για το τί μπορούμε να κάνουμε εμεις.

ΤΡΙΣΕ: "ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

* Ο Τρισέ ετοιμάζει το Πλανητικό Υπουργικό Συμβούλιο
* Η επιβολή της παγκόσμιας ελίτ μέσω των τραπεζών

Σε λόγο που απηύθυνε στο κλαμπ των ‘ελιτ’, το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (Council On Foreign Relations ή C.F.R.) στη Νέα Υόρκη… στις 6 Μαϊου, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ έκανε λόγο για την ανάγκη επιβολής μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, στην οποία ηγετικό ρόλο θα έχει η ομάδα των 20 πλουσιότερων χωρών (G20) καθώς και η πολύ διεφθαρμένη Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ – Bank of International Settlements) που θα ταχθεί στην υπηρεσία της “θωράκισης της παγκόσμιας οικονομίας”.
Στην προσφώνησή του που είχε τον τίτλο “Παγκόσμια Διακυβέρνηση σήμερα” (“Global Governance Today”) ο Τρισέ δήλωσε πως υπάρχει ανάγκη η ‘ελίτ’ να οργανώσει “μια σειρά από κανόνες, θεσμούς, ανεπίσημες συσπειρώσεις και μηχανισμούς συνεργασίας τους οποίους αποκαλούμε “παγκόσμια διακυβέρνηση”. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τρισέ… έκανε χρήση του όρου “παγκόσμια διακυβέρνηση” περισσότερες από δώδεκα φορές, περιγράφοντας τους λόγους για τους οποίους “η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι άκρως ουσιώδης” προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα οικονομική κρίση.

Το πρώτο μέρος της ομιλίας του Τρισέ είχε τον τίτλο “Γιατί χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση” και από το δεύτερο μέρος και μετά δεν έπαψε να επικαλείται την οικονομική ύφεση ως δικαιολογία για την ενίσχυση μυστικών, μη δημοκρατικών και διεφθαρμένων οργανώσεων που να έχουν την απαραίτητη ισχύ για να κυβερνήσουν τον κόσμο.Το πλήρες κείμενο της ομιλίας δημοσίευσε η ιστοσελίδα της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ), ενός διεθνούς οργανισμού τραπεζών που έχει αρχίσει εκστρατεία υπέρ ενός παγκόσμιου νομίσματος που θα αντικαταστήσει αυτά των μεμονωμένων εθνών-κρατών.
Προς υποδούλωση του πλανήτη στους παγκόσμιους τραπεζίτες
Στην ομιλία του ο Τρισέ επαινεί την ΤΔΔ λέγοντας ότι έχει ήδη βρεθεί “μπροστά από τις περιστάσεις” στα πλαίσια αντιμετώπισης της οικονομικής χρήσης.
Η Συνέλευση για την Παγκόσμια Οικονομία (ΣΠΟ – Global Economy Meeting), η οποία συγκαλείται τακτικά στο κεντρικό κτήριο της ΤΔΔ στη Βασιλεία της Ελβετίας, κατονομάζει τον Τρισέ ως τον επόπτη των οργανισμών για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Η ομάδα αυτή εργασίας, σύμφωνα με τον Τρισέ, “έχει γίνει η σημαντικότερη ομάδα εργασίας για την παγκόσμια διακυβέρνηση ανάμεσα στις κεντρικές τράπεζες”.
Η ΣΠΟ είναι μια επιτροπή για τη χάραξη πολιτικών και λειτουργεί κάτω από την εποπτεία της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς.
Η ΤΔΔ είναι “υποπροϊόν” του οικονομικού συστήματος Bretton-Woods (που δημιούργησε μεταξύ άλλων το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα), και συνδέεται στενά με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ελέγχεται κεντρικά από μια ελίτ που αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.Απο το Ας μιλήσουμε επιτέλους!κάνουν και συνέδρια στα οποία μιλάνε ανοιχτά!

Και για να μήν ξεχνάμε ποιός είναι ο τύπος αυτός και ποιούς εκπροσωπεί...

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠOΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΛΕΝΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ

Στην Ακαδημία η πρόκληση της Δραγώνα ότι «Δεν είμαστε Έλληνες»!


Παρεμβαίνει η Ακαδημία Αθηνών για την προκλητική, ανιστόρητη, ύποπτη και εθνικά μειοδοτική στάση της ειδικής γραμματέως του Τομέα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Θάλειας Δραγώνα, μπροστά στις απόψεις και τις δοξασίες της οποίας ωχριά και η αλήστου μνήμης κ. Ρεπούση, που είχε αναστατώσει τη χώρα με το σχολικό βιβλίο της Ιστορίας το οποίο είχε επιμεληθεί και ανέφερε ότι οι Έλληνες κατά την Καταστροφή της Σμύρνης δεν σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους αλλά πέθαναν από τον... συνωστισμό στην παραλία!

Η κ. Δραγώνα προχωράει ακόμα πιο πέρα! Στο απαράδεκτο βιβλίο της «Τι είναι η πατρίδα μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, τρομακτικά ανθελληνικές απόψεις, με αποκορύφωμα ότι «δεν είμαστε Έλληνες αλλά μας... έκαναν» και ότι είναι... ρατσιστικό να δηλώνουμε την ελληνική μας ταυτότητα! Στο βιβλίο αυτό που είναι ένα.


κήρυγμα μίσους ενάντια σε καθετί ελληνοπρεπές και ελληνικό, αναφέρεται ακόμα ότι η Επανάσταση του 1821 αποτελούσε «επεκτατική εθνική πολιτική» των Ελλήνων, των οποίων η εθνική ταυτότητα «ενισχύεται αποφασιστικά από την αποσιώπηση σημαντικών ιστορικών πληροφοριών σχετικά με το μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!
Δεν γνωρίζουμε τι περισσότερο θα έγραφε ένας τούρκος ιστορικός ή κάποιος ανθέλληνας προπαγανδιστής, εκείνο που γνωρίζουμε όμως είναι ότι η κ. Θάλεια Δραγώνα, με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ορίσθηκε ειδική γραμματέας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων του υπουργείου Παιδείας! Δηλαδή μια κυρία που δεν θεωρεί ότι είναι Ελληνίδα, θεωρεί ρατσιστές τους Έλληνες και πιστεύει ότι ο νεοελληνικός πολιτισμός βασίσθηκε στον... τουρκικό πολιτισμό, διορίσθηκε σε μια νευραλγική θέση, η οποία έχει άμεση σχέση με την πορεία του Ελληνισμού, αφού θα έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής που θα εφαρμοσθεί στα παιδιά μας! Δηλαδή αν η κ. Ρεπούση ήταν μια φορά επικίνδυνη, η κ. Δραγώνα είναι... δέκα φορές πιο επικίνδυνη, γιατί καθορίζει συνολικά τις δομές και τις αρχές της εκπαίδευσης που θα παρέχεται σε όλα τα ελληνικά σχολεία!
Αντί λοιπόν στη θέση αυτή να τοποθετηθεί ένας επιστήμονας με ξεκάθαρες απόψεις και θέσεις υπέρ της Ελλάδας, της ελληνικής φυλής και του ελληνικού πολιτισμού, γιατί είχε το βαρύ έργο να διαμορφώσει εν πολλοίς την εθνική συνείδηση των Ελληνόπαιδων της επόμενης γενιάς, τοποθετήθηκε μια κυρία που δηλώνει ότι δεν είναι Ελληνίδα, θεωρεί ρατσισμό του χειρίστου είδους το να λέμε ότι είμαστε Έλληνες και θαυμάζει την οθωμανική αυτοκρατορία και τον... τουρκικό πολιτισμό!
Κάποιες μικροαντιδράσεις για την κυρία αυτή είχαν σημειωθεί όταν ο Γ. Παπανδρέου την έβαλε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο
Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και βρέθηκε στη Βουλή το διάστημα 2007-2009. Τώρα, μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, τοποθετήθηκε σε ακόμα καλύτερη θέση: Έχει την ευθύνη του σχεδιασμού της εκπαίδευσης των παιδιών μας! Ένα άτομο, που υποστηρίζει ότι τα σχολικά βιβλία διδάσκουν τον...
εθνικισμό!
Στην Ακαδημία Αθηνών τέθηκε το θέμα από γνωστό ακαδημαϊκό στην ολομέλειά της, στις 19 του μήνα, και ορισμένα μέλη της αγανάκτησαν με τα... ανδραγαθήματα της κ. Δραγώνα και ζητούν από την ηγεσία του ανώτατου πνευματικού ιδρύματος της χώρας να παρέμβει στην κυβέρνηση, ότι δεν μπορεί η κυρία Δραγώνα να παραμείνει στο υπουργείο Παιδείας που έχει την ευθύνη της διαπαιδαγώγησης των νέων μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση που έγινε στην Ολομέλεια της Ακαδημίας ήταν έντονη, πρόκειται δε να υπάρξει συνέχεια σε επόμενη συνεδρίαση.
«Δεν είμαστε Έλληνες»
Η... δραστηριότητα της κ. Δραγώνα και τα ανθελληνικά «πιστεύω» της δεν είναι τωρινά. Εδώ και δέκα χρόνια πρωτοστατεί στον ονομαζόμενο «διεπιστημονικό διάλογο Ελλήνων και Τούρκων κοινωνικών επιστημόνων».
Καρπός της συνεργασίας αυτής είναι το βιβλίο «Ελλάδα και Τουρκία - Πολίτης και Έθνος - Κράτος» που εκδόθηκε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Μπογάτζιτσι της Κωνσταντινούπολης.
Ύστερα από αυτό όμως η κ. Δραγώνα συνέγραψε και το δικό της... αριστούργημα «Τι είναι η πατρίδα μας», μπροστά στο οποίο ωχριούν και συκοφαντικά κατά της χώρας μας βιβλία κορυφαίων συγγραφέων που διακρίνονται για τα ανθελληνικά τους αισθήματα!
Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το βιβλίο, σας αναφέρουμε παρακάτω:
= «Είναι ρατσιστικό να δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες», «Μας έκαναν Έλληνες, ενώ δεν ήμασταν».
=Η ελληνική εθνική ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού.
=Όποιος αξιολογεί τους πολιτισμούς σε κατώτερους και ανώτερους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει!
=Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά τη σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον νεοελληνικό μας πολιτισμό και όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!
Βασικός άξονας της επιχειρηματολογίας της κ. Δραγώνα για την εκ βάθρων αλλαγή των σχολικών συγγραμμάτων είναι ότι διαμορφώνουν στους έλληνες μαθητές μια «ψευδαισθητική και απατηλή ταυτότητα», προβάλλοντας το μεγαλείο του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και τα ανδραγαθήματα των προγονών μας, ενώ αυτή η «στρατηγική παρέκκλισης» στηρίζεται στην «αποσιώπηση της σημασίας της τεράστιας δύναμης, της έκτασης και του κύρους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!

Επιστολή στον Πρόεδρο
Χαρακτηριστική είναι και η διαμαρτυρία του δρα Nicolas Kaloy, ο οποίος απέστειλε από τη Γενεύη της Ελβετίας, όπου διαμένει, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την εξής επιστολή:
«Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Από τη Γενεύη Ελβετίας απευθύνουμε το εξής ερώτημα προς εσάς, τον Πρώτον Έλληνα: Είναι δυνατόν η γυναίκα αυτή η οποία ομολογεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, να είναι γενική γραμματέας της ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας και να παρέχει γνώσεις στα παιδιά μας; Είστε υπεύθυνος να μας απαντήσετε: Εάν δεν είμαστε Έλληνες, τι είμαστε; Εσείς και ο κ. πρωθυπουργός οφείλετε μίαν απάντηση εις την οποίαν θα δώσωμεν ευρείαν δημοσιότητα σε όλη την ομογένεια των «ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ». Και κυρίως εις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη».

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Απο skandalakommaton.blogspot.com

GREEK CRISIS: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - part 1

Για να μήν νομίζετε ότι σας δουλεύω, ανοίξτε σας παρακαλώ τους ισολογισμους των τριών εταιριών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλαδα (Cosmote, Vodafone, Wind) και προσθέστε τους κύκλους εργασιών τους.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση, το ίδιο άθροισμα για το 2006 μπορείτε να το δείτε και στην έρευνα της εταιρίας συμβούλων Kantor εδώ (όπου κατα λάθος ή σκόπιμα στο διάγραμμα της 3ης σελίδας αντί για δίς €, αναγράφεται εκ € - κάποιος όμως που γνωρίζει ελαχιστα απο επιχειρήσεις του μεγεθους που συζητάμε το αντιλαμβάνεται αμέσως)

Το άθροισμα λοιπόν είναι ..... 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρώ το 2006 (διάγραμμα κάντορ) και 5,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ το 2009 (δημοσιευμένοι ισολογισμοί).

Πληρώνουμε λοιπόν σαν Ελληνες 5,5 ΔΙΣ € τον χρόνο στα αναθεματισμενα μας κινητά, και παραχωρούμε την Εθνική μας κυριαρχία στο ΔΝΤ για να πάρουμε 5,5 ΔΙΣ € τώρα, και 5,5 ΔΙΣ ευρώ μετά απο μερικούς μήνες;;;


Αυτά σε συνδιασμό με τις επόμενες αναρτήσεις για τον εθνικό μας πλούτο, με οδηγούν στο συμπέρασμα οτι μας δουλεύουνε ψιλο γαζί.

Η κυβέρνηση είχε εντεταλμένη αποστολή εξ αρχής να συρει την Ελλάδα στο ΔΝΤ, ενώ θα μπορούσε να κάνει ένα σωρο άλλα πράγματα όπως:
- να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ευνοϊκό δανεισμό από την ΕΚΤ με τουλάχιστον το ίδιο επιτόκιο με αυτό των ελληνικών τρπεζών = 1% ! (δέν συμφέρει την Goldman Sachs)
- να προσφύγει σε εσωτερικό δανεισμό (δέν συμφέρει τις εγχώριες τράπεζες!)
- να δανειστεί απο την Κίνα (δέν συμφέρει την Goldman Sachs)
- να δανειστεί απο την Ρωσία (δέν συμφέρει την Goldman Sachs)
- να φορολογήσει την εκκλησία. (δέν συμφέρει την Εκκλησία)
- να φορολογήσει τις μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις (δέν συμφέρει τις επιχειρήσεις)

Επίσης η κυβέρνηση θα μπορούσε να καταγγείλει την Goldman sachs ότι με τα παιχνιδάκια τους με τα ομόλογα, τα CDS και όλες αυτές τις πονηρές εφευρέσεις - αέρα κοπανιστό που σκέφτηκαν τα μεγαλοκεφάλια των μεγαλοτραπεζιτών δημιουργεί πρόβλημα σε ένα ολόκληρο κράτος!

Αντί όλων αυτών η κυβέρνηση:
- θα πάρει τα χρήματα απο εμάς. (συμφέρει ολους τους παραπάνω - δεν συμφερει εμάς).

Στο παιχνίδι είναι συνένοχος ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο πολιτικός κόσμος, συμπεριλαμβανομένου των ΝΔ, σύριζα, ΚΚΕ, Λάος.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

GREEK CRISIS: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - part 2

Ο Χαρδαβέλας καταφερνει πάντα να με εκπλήσει:
Πότε με τις ανοησίες που βγάζει στις εκπομπές του - βλέπε ομάδες Ε, ούφο, Γιούρι Γκέλερ και τα συναφή
και πότε με τις απίστευτες δημοσιογραφικές εκπομπές του στις οποίες βγάζει θέματα τα οποία κανείς άλλος δέν εμφανίζει στην ελληνική τηλεόραση (ας μήν ξεχνάμε ότι ήταν ένας απο τους τρείς ρεπόρτερς, την πρώτη αληθινά δημοσιογραφική ελληνική εκπομπή)

Ο χαρδαβέλας λοιπόν έβγαλε στον αέρα στις 10 Φεβρουαρίου 2010 στην εκπομπή του, παρουσία διακεκριμενων Ελλήνων επιστημόνων απίστευτα πράγματα για τον πλουτο της χώρας μας.

Παρακάτω παρααθέτων ένα απόσπασμα απο την εκπομπή του, καθώς και links των υπολοίπων βίντεο απο το u tube:


Μέρος 1 / 15

Μέρος 2 / 15

Μέρος 3 / 15

Μέρος 4 / 15

Μέρος 5 / 15

και για να μήν μακρυγορούμε τα υπόλοιπα στο u tube.

Κανείς δέν σχολίασε, κανείς δέν ερεύνησε, κανείς δέν είπε κουβέντα.

Εαν ολα αυτα ειναι αλήθεια, (δέν ισχυριζομαι ότι είναι, δέν είμαι ειδικός, δέν ξέρω - αλλά η χώρα μας δόξα τον Θεό επιστήμονες έχει ακόμα) καθόμαστε επάνω σε ένα βουνό απο χρυσάφι, και ζητιανεύουμε απο τους μιζερους μικρόψυχους κακομοιρηδες δυστυχισμένους γερμανούς που στο κάτω κάτω συμμετειχαν στην καταστροφή της χώρας μας πρίν από 60 χρόνια.

Γιατί κύριε Πρωθυπουργέ;

GREEK CRISIS: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - συνημμένο 1

Απο το phorum.gr

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.........

Δημοσίευση από Δημήτρης006 » Σεπτέμβριος 15th, 2008, 11:56 am
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση
ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros,

η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας "Επενδυτής" στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα
των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών).
Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου
που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο,
λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.
Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

O κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής και πρόεδρος του τμήματος χημικών μηχανικών Βασίλειος Παπαγεωργίου,
πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα
"Η Βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα",η οποία είχε να κάνει με τα αποτελέσματα και της δικής του έρευνας 30 ετών.

Εντυπωσιακό ήταν το ότι σε όλα τα σημεία η έρευνά αυτή συμφώνησε με τα αποτελέσματα παλαιοτέρας αντίστοιχης έρευνας της δεκαετίας του 1940 που τυχαία είχε φτάσει στα χέρια του.
Ο εν λόγω καθηγητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή ήδη στημένη βαριά
βιομηχανία την στιγμή που διαθέτει όχι μόνον ΟΛΕΣ τις απαραίτητες πρώτες ύλες (στρατηγικά ορυκτά) και
μάλιστα σε αφθονία, αλλά και για ορισμένα από αυτά, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραγωγός χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και συγκεκριμένα:

Λιγνίτης: Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος.
Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.

Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα
πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.

Βωξίτης. Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.

Μαγγάνιο. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός
της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας.

Νικέλιο. Και για αυτό το στρατηγικό ορυκτό όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγεωργίου,
η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της.
Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση,
αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

Σμηκτίτες. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών,
οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Μαγνήσιο. Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

Χρωμίτης. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιέχει στο υπέδαφός της
σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη.
Τα σημαντικότερα κοιτάσματα βρίσκονται στο Μπούρινο Κοζάνης και χρησιμοποιούνται κυρίως
για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.

Ουράνιο. Όπως ανέφερα ήδη, τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη.

Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας "Αθηναϊκή" είχε ως τίτλο "Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα" και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα.

Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου,
επιπλέον από εκεί πρόκειται να περάσει στο μέλλον και ο αγωγός φυσικού αερίου και πετρελαίου "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης"
Αγωγός μεταφοράς καυσίμων από Κασπία προς τη δύση.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο.
Στην ίδια διάλεξη για τα στρατηγικά ορυκτά του κυρίου Παπαγεωργίου έγινε εκτενής λόγος για τα πετρέλαια στο Αιγαίο.
Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και
ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται.

Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την "εύφλεκτη πίσσα".
Είναι ακόμη γεγονός γνωστό ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τους ενδιέφεραν και τότε οι όποιες πηγές ενέργειας για την στρατιωτική τους μηχανή.

Με την πτώση του Χίτλερ, οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν και στα χέρια των Αμερικανών της εποχής.
Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια ειδικών δορυφορικών φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι ήδη υπάρχουν ασφαλή στοιχεία για την ύπαρξη πλουσίων πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο.

Ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns σε ζωντανή εκπομπή στο κανάλι
MEGA είχε κι αυτός επισήμως παραδεχθεί ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.
Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που στηρίχτηκαν σε δορυφορικούς χάρτες είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο ότι:
Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ανατολικά της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ίμια, στην Ζάκυνθο και στην Φλώρινα.

Επίσημη δήλωση του καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίου Παπαστεφάνου,
αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
"Από παλιά διέβλεπα ότι, όπως και στην υπόθεση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο,
έτσι και στην υπόθεση του ουρανίου, ίσως να μην δόθηκαν ποτέ στις ελληνικές κυβερνήσεις τα πλήρη αποτελέσματα
των γεωλογικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα και τη Θράκη οι Αμερικανοί ερευνητές..."

Ένα εύλογο ερώτημα είναι το γιατί η Ελλάδα να έχει πετρέλαιο και σημαντικά ορυκτά σε τέτοιες ποσότητες.
Σε αυτό απαντούν οι γεωλόγοι λέγοντας τα εξής.
Όσον αφορά το πετρέλαιο είναι γνωστό στους γεωλόγους ότι ολόκληρο σχεδόν το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος
ήταν κάποτε μία απέραντη πεδιάδα με πλούσια βλάστηση η οποία στην πορεία κατεποντίσθη για να δημιουργήσει
μετά από χιλιάδες χρόνια το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος. Οι υδρογονάνθρακες των δασών έγιναν πετρέλαιο.
Όσον αφορά τα σπάνια μέταλλα, εξηγείται εύκολα κι αυτό την στιγμή που ως γνωστόν καθώς η τεκτονική πλάκα της
Αφρικής υποχωρεί κάτω από αυτήν της Ευρώπης, δημιουργεί μεταξύ άλλων και κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργίας
τέτοιου είδους μεταλλευμάτων.

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες και για άλλα "περίεργα" και πανάκριβα συστατικά στο υπέδαφός μας, όπως το ΟΣΜΙΟ,
ο κόκκινος υδράργυρο κ.ά. για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ
ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:

α`) Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),
β`) Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),
γ`) Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ),
δ`) Επανομή - Σιθωνία - Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL).

Το ζήτημα είναι ανεξάντλητο και τα στοιχεία που παρέθεσα ενδεικτικά και προκύπτουν από επίσημες
Κρατικές εκθέσεις και πορίσματα ερευνών, άρθρα έγκριτων εφημερίδων και διατριβές καθηγητών Πανεπιστημίου.

Το μέγα ερώτημα που προκύπτει βεβαίως είναι:
Γιατί δεν γίνεται καμία προσπάθεια εκμετάλλευσης όλου αυτού του ορυκτού πλούτου που βρίσκεται στο υπέδαφος
πολλών περιοχών της Ελλάδας;

Η χώρα που ξόδεψε τόσα τρισεκατομμύρια για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων δεν δικαιολογείται πλέον
να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι για την εκμετάλλευση αυτού του πλούτου.

[Συντάκτης:Γιάννης Μ.Νέγρης]
[Πηγή:Forum Μ.Π.Ε.]

GREEK CRISIS: Η ΜΕΓΑΛΗ AΠΑΤΗ - συνημμένο 2

Απο την "Ελεύθερη ώρα"

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας λύνει το οικονομικό μας πρόβλημα

aigaio_petrelaioΜεταξύ των (στρατηγικών) ορυκτών που εν αφθονία (!) διαθέτει η χώρα μας ασφαλώς συμπεριλαμβάνεται και το πετρέλαιο. Στο Αιγαίο και όχι μόνον. Το γιατί δεν το αντλούμε είναι, πραγματικά, μια πολύ… πονεμένη ιστορία που κυρίως αφορά στην «αιδήμονα» σιωπή των πολιτικών «μας» - παλαιών και νέων – επ’ αυτού. Αφορά όλες ανεξαιρέτως τις Κυβερνήσεις της Ελλάδος οι οποίες δεν είχαν το θάρρος να παραδεχθούν την ύπαρξι πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο (και όχι μόνο) και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία παίζεται και γι’ αυτόν τον εθνικό πλούτο μας. Σημειώνουμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ καθόσον επίσης παίζεται και για τα περίφημα κοιτάσματα ΟΣΜΙΟΥ στα Ιμια, θέματος επί του οποίου ο γράφων έχει αναλυτικώς αναφερθεί επανειλημμένως. Από τετραετίας σε πλείστα όσα φύλλα της «Ελεύθερης Ωρας».

Επί του θέματος «πετρέλαιο στο Αιγαίο» τώρα. Ηδη ελέχθη ότι υπάρχει άφθονο. Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την «εύφλεκτη πίσσα»! Είναι ακόμη γνωστό ότι οι Γερμανοί, επί Κατοχής, είχαν χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τούς ενδιέφεραν οι (όποιες) πηγές ενεργείας για την στρατιωτική τους μηχανή. Με την πτώσι του Χίτλερ οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφθασαν στα χέρια των Αμερικανών.


Με βάσι τις πληροφορίες και τους χάρτες που άρπαξαν οι Αμερικανοί από τους Γερμανούς – οι οποίοι είχαν διαπιστώσει την ύπαρξι τεραστίων ποσοτήτων «μαύρου χρυσού» στο Αιγαίο – αρχίζει το ενδιαφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών να αυξάνεται. Τα τελευταία έτη και με την βοήθεια ειδικών δορυφόρων φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι έχουν αποκτήσει επαρκή στοιχεία για την ύπαρξι μεγάλων ποσοτήτων του συγκεκριμένου στρατηγικού ορυκτού στο Ελληνικότατο αυτό Αρχιπέλαγος.

Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Νίκολας Μπέρνς, ενθυμούμαι, είχε (και αυτός) παραδεχθεί δημόσια σε τηλεοπτική του εμφάνισι στο τηλεοπτικό σταθμό «ΜΕΓΚΑ» ότι, όντως, υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό τούτο το στρατηγικό ορυκτό ΜΑΣ στοιχείο δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας – σιώπησε πάντως για το όσμιο στα Ιμια που και αυτό συνιστά τεράστιο σημείο τριβής στις σχέσεις των δύο χωρών.. Επί του θέματος ΟΣΜΙΟΥ επαναλαμβάνω έχω ξαναγράψει και θα επανέλθω σύντομα δια των στηλών της «ΕΩ».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα ερευνών των Αμερικανών, που εστηρίχθησαν σε δορυφορικές παρατηρήσεις είναι, πλέον, ΓΕΓΟΝΟΣ αναμφισβήτητο ότι: Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο ευρίσκονται ανατολικώς της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων (και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ιμια), αλλά και στην Φλώρινα. Και στην Ζάκυνθο.

Μια επίσημη δήλωσις του καθηγητού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Παπαστεφάνου αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Από παλιά διέβλεπα ότι όπως και στην υπόθεσι των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο έτσι και στην υπόθεσι του ουρανίου, ίσως να μην εδόθησαν στην Ελλάδα τα πλήρη αποτελέσματα των γεωπολιτικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα οι Αμερικανοί ερευνητές…».

Ενα εύλογο ερώτημα είναι, φυσικά, το γιατί η Ελλάδα να έχει πετρέλαιο (και άλλα σημαντικότατα ορυκτά στοιχεία) σε τέτοιες ποσότητες; Σε τούτο απαντούν οι γεωλόγοι, λέγοντας ότι: Οσον αφορά στο πετρέλαιο είναι γνωστό ολόκληρο, σχεδόν, το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος, ήταν κάποτε μια απέραντη πεδιάδα (Αιγηίς) με πλούσια βλάστησι, η οποία, ακολούθως, κατεποντίσθη για να δημιουργηθεί στην θέσι της το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος. Οι υδρογονάνθρακες των δασών μετεβλήθησαν, βαθμιαίως σε πετρέλαιο. Οσον αφορά στα σπάνια μέταλλα, εξηγείται και αυτό από την στιγμή που, ως γνωστόν: Καθώς η τεκτονική πλάκα της Αφρικής υποχωρεί κάτω από αυτήν της Ευρώπης, δημιουργεί, μεταξύ άλλων, τις κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργίας τέτοιου είδους μεταλλευμάτων.

Καταλήγοντας ερωτούμε. Γιατί οι πολιτικοί «μας» άρχοντες διστάζουν να μιλήσουν στον Ελληνικό Λαό για το πετρέλαιό ΜΑΣ, αλλά και για τους άλλους ορυκτούς θησαυρούς της χώρας μας; Πολύ περισσότερο από την στιγμή που σήμερα η Πατρίδα μας δοκιμάζεται από την πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση και τα εγκλήματά τους στην οικονομία μας. Και αν δεν μίλησαν οι προηγούμενοι, γιατί, ο νυν πρωθυπουργός, ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν προχωρεί στην αξιοποίησι του ορυκτού, εθνικού, πλούτου μας, ώστε να λύσουμε τα ζέοντα, πλέον, οικονομικά μας ώστε να μην πνίγεται ο λαός μας με τα γνωστά επώδυνα, οικονομικά μέτρα;

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

GREEK CRISIS: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - συνημμένο 3

Αρθρο απο το capital.gr

Ο Ορυκτός Πλούτος της Ελλάδας

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια αντικειμενική εικόνα για τον ορυκτό πλούτο της χώρας, αλλά και τις ιδιότητες, την χρησιμότητα και την αξία των διάφορων ορυκτών.
Επίσης για κάθε ορυκτό υπάρχουν στοιχεία για την παγκόσμια ζήτηση και παραγωγή και τα μερίδια κάθε μεγάλης παραγωγού χώρας.

Από την εισαγωγή του βιβλίου

"Η χώρα μας, σε σχέση με πολλές άλλες ανάλογης έκτασης, θεωρείται πολύ προνομιούχα για τον ορυκτό πλούτο που διαθέτει. Μεγάλη ποικιλία, κυρίως βιομηχανικών ορυκτών, αλλά και ενεργειακών πετρωμάτων όπως οι λιγνίτες, μεταλλευμάτων, ακόμη και ορισμένων πολύτιμων λίθων, βρίσκονται στο υπέδαφός της.

Σε παγκόσμια κλίμακα, η Ελλάδα είναι πρώτη στην παραγωγή χουντίτη, δεύτερη στην παραγωγή κίσσηρης, μπεντονίτη και περλίτη και πρώτη στην εξαγωγή μαγνησίτη στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση. Ο κλάδος ορυχείων-μεταλλείων χαρακτηρίζεται από έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό. Μαζί με το μεταποιητικό τομέα συμμετέχουν κατά 4,5% στο Α.Ε.Π. της χώρας, ποσοστό πολύ σημαντικό.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του συγγράμματος είναι: α) Εκτός των ορυκτών και μεταλλευμάτων που σήμερα εξορύσσονται στην Ελλάδα, δίνονται πληροφορίες και για εκείνα που στο άμεσο μέλλον θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον.

β) Για καθένα από τα αναφερόμενα ορυκτά ή μέταλλα παρουσιάζονται πληροφορίες προέλευσης και περιβάλλοντος σχηματισμού, παγκόσμιας παραγωγής, ιδιοτήτων, χρήσεων, ανταγωνιστικών προϊόντων, τιμών και περιοχών της Ελλάδος, όπου σήμερα εξορύσσονται ή και στο παρελθόν εξορύσσονταν.
γ) Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά της συμβολής των εξορυκτικών επιχειρήσεων στην Εθνική Οικονομία.

δ) Οι τιμές των φυσικών ορυκτών ή μετάλλων , αλλά και των προϊόντων τους, δίνονται σε ευρώ (Ε) και είναι σχετικές. Η διακύμανσή τους αρκετές φορές είναι πολύ μεγάλη, ανάλογα με τη χώρα παραγωγής.

ε) Χρησιμοποιείται το Διεθνές Σύστημα Μονάδων (SI). στ. Τα διαγράμματα πίτας της παγκόσμιας παραγωγής των ορυκτών, μετάλλων και ενεργειακών πόρων, προέρχονται από την τράπεζα δεδομένων του US Geological Survey (2005).

ζ) Η 4η έκδοση "The Indusmal Minerals HandyBook" (2002) του ειδικού συγγραφέα Peter Harben, αποτέλεσε το βασικό οδηγό στο περιεχόμενο και στη μορφή αυτού του βιβλίου.

η) Οι περισσότερες φωτογραφίες ορυκτών και μετάλλων προέρχονται από τις ιστοσελίδες www.mindat.org 2005 και www.johnbetts.com 2005. Το σύγγραμμα αυτό, έχει στόχο να πληροφορήσει κάθε σχετικό επιστήμονα ή μη, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο κυνηγό πολύτιμων ορυκτών , μετάλλων και λίθων , για τις περιοχές της Ελλάδος, όπου μπορούν αυτά να βρεθούν .

Πολλοί φορείς του δημοσίου (περιφέρειες, νομαρχίες, δήμοι, ΔΕΚΟ κ.ά.) θα αντλήσουν ουσιαστικές πληροφορίες, στα πλαίσια αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου των περιοχών τους. Ιδιαίτερο βοήθημα θα αποτελέσει για τα επιστημονικά στελέχη των εξορυκτικών επιχειρήσεων, αλλά και τους επιχειρηματίες αυτών, προσφέροντας κίνητρα για νέες επενδύσεις.

Ιδιαίτερα, θα ωφεληθούν επιχειρήσεις παραγωγής ποικίλων προϊόντων όπως Αποξεστικών, απορρυπαντικών, ελαστικών, εντομοκτόνων, επιβραδυντικών φωτιάς, καλλυντικών, κατασκευαστών, κεραμικών, λιπαντικών, λιπασμάτων, μεταλλουργικών περιβαλλοντικών, πλαστικών, προσροφητικών, στεγνωτικών, τροφίμων, υαλουργίας, χαρτοποιίας, χημικών, χρωμάτων κ.ά., αφού μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εφαρμογές των επεξεργασμένων ή συνθετικών ορυκτών. Τέλος οι φοιτητές και σπουδαστές σχετικών τμημάτων θα αποκτήσουν πολλές νέες και ειδικές γνώσεις σχετικές με αυτά τα φυσικά υλικά και τα προϊόντα τους που διευκολύνουν τη ζωή μας. [...]
Θεσσαλονίκη,

Οκτώβριος 2005 Τσιραμπίδης, Ανανίας Ε.

Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

GREEK CRISIS: ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Γράφει ο Corrado Belli: http://www.mentereale.com/articoli/grecia-la-prima-vittima-del-nwo

"Ας δούμε τι συμβαινει στην Ευρώπη και συγκεκριμενα στην Ελλάδα αφου το πρόβλημα ενδιαφέρει κι εμάς και αλλές χώρες που έχουμε υπογράψει τη συνθήκη της Λισαβώνας την οποία μας απέκρυψαν.Μόνο λίγοι ήξεραν την αλήθεια κι αυτοί σιώπησαν και σαν πραγματικά εκφυλισμένα γουρούνια πρόδωσαν αισχρά τους λαούς της Ευρώπης.
Πάμε σ'αυτά που συνέβησαν απο τη στιγμή που εφαρμόστηκε το ΜΗ αποδεκτό Ευρωπαϊκό Σύνταγμα που αναιρεί όλα τα άλλα συντάγματα των επι μέρους Κρατών
Οπως όλοι ξέρουμε η Ελλάδα ύπηρξε ανέκαθεν μια χώρα επαναστατική κι αναρχική γιατί ο ελληνικός λαός πάντα αντιδρούσε μαζικά σε κάθε Κυβέρνηση που ήθελε να εφαρμόσει μια δικτατορία με δημοκρατική μορφή,γνωρίζουμε επίσης ότι η ελλ.κυβέρνηση προκειμένου να μπει στη νομισματική ένωση πλαστογράφησε τα στοιχεία του ελλείμματος της(όπως έκαναν κι άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ιταλίας) αλλά για να παρουσιαστεί μ'αυτόν τον τρόπο το έλλειμα "βοήθησε" κι η Goldman Sachs αισχροκερδώντας φέρνοντας στη συνέχεια την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας.
Η Ελλάδα για να μπει στο κοινό νόμισμα με βάση τα κριτήρια που υπήρχαν θα έπρεπε να είχε 3% έλλειμμα και 60%δημόσιο χρέος (επί του ΑΕΠ),δεδομένα που δεν πληρούσε ποτέ η χώρα που είχε πάντα έλλειμμα πάνω απο 12% δηλαδή 4 φορές περισσότερο του επιτρεπτού.


Η G.S. θέλοντας να βοηθήσει την Ελλάδα τι κάνει;Προσπαθεί να πείσει την Κίνα να αγοράσει τίτλους του ελληνικού δημοσίου αξίας 25 δις δίνοντας την δυνατότητα στην Ελλάδα να χρηματοδοτήσει άμεσα τα δημοσιονομικά της,αλλά η Κίνα δεν πείθεται εντελώς.Ο Γκαρυ Κον ο Chief Operating Officer της G.S.βρίσκεται 2 φορές στην Ελλάδα τον Νοέμβρη και τον Γενάρη για να συναντήσει τον Γ.Παπανδρέου (επίσης αμερικάνο πολίτη) και να τον πείσει να πάει στην Κίνα και να κάνει τα πάντα για να αγοράσουν οι Κινέζοι τα ελληνικά ομόλογα αλλά όπως ξέρουμε η Κίνα είναι γεμάτη από ομόλογα ξένων κρατών (συμπ.και των ΗΠΑ)και εμμένει στην αρνητική της θέση
Ομως ήδη από το 2002 η Ελλάδα με τη βοήθεια της G.S.είχε χρησιμοποιήσει διάφορες εισροές για να φανεί ότι το έλλειμμα της ήταν κανονικό,είχε χρησιμοποιήσει τα λεγόμενα Cross-Currency-Swaps σε δολάρια και γιεν τα οποία στη συνέχεια έγιναν σε ευρώ για να πουληθούν σε δεύτερο χρόνο στην αρχική τους τιμή και να βγει κέρδος,η G.S. εργάστηκε στις ψεύτικες τιμές για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα,αυτό σημαίνει ότι στην ελλάδα η κατασταση είναι χειροτερη απ'οτι φαινοταν δεδομένου οτι το Δολαριο ανεβηκε αρκετα σε σχεση με το ευρώ οποτε και το κοστος αυξηθηκε ιλιγγιωδώς,ενώ η G.S.κέρδιζε στα σιγουρα απ'αυτη τη διαδικασια η Ελλάδα βυθιζόταν στην απόλυτη φτώχεια
Στην σύνοδο που έγινε αυτη τη βδομάδα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του συμβουλίου της ΕΕ(μαριονέτα της λεσχης Μπίλντερμπεργκ),H.V.Rompuy δήλωνε ανοιχτά ότι έχει ενα σχέδιο για την Οικονομική διακυβέρνηση ολης της Ευρώπης και στο μέλλον οι οικονομίες των χωρών που συμμετέχουν στην ΕΕ θα οργανώνεται από τις Βρυξελλες και οι αποφάσεις θα παίρνονται αποκλειστικά απο κεινον,πως η ΕΕ σατανικά αρπαξε την ευκαιρια εκμεταλλευόμενη την κρίση και την κακοδιαχείριση σε Ελλάδα,Πορτογαλία και Ισπανία για να μπορέσει να βάλει σε εφαρμογή το σχεδιο που ειχε μελετηθεί απο την Bilderberg .....


.....Με αυτη τη κίνηση να βοηθηθεί η Ελλάδα στο πρόβλημα που έχει με το δημόσιο χρέος,πίεσαν την Γερμανία να εκταμιεύσει κι άλλα τεράστια ποσά (η Μερκελ ξέρει ήδη που θα φτάσει η κατάσταση αφού έχει εκλεγεί Καγκελαριος απο την Bilderberg κι όχι απο τους Γερμανούς) για να μπορέσει να εγκαθιδρύσει ενα κράτος/αποικία της ΕΕ αλλα μετά υπέκυψε παραδόξως στον πρόεδρο του συμβουλίου Van Rumpoy.Οπως ολοι γνωρίζουμε η Γερμανια είναι εκτεθιμένη σε σχέση με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη με τα ακόλουθα ποσά:


Ελλάδα = 43 δισ. ευρώ
Ισπανία = 47 δισ. ευρώ
Ιρλανδία = 193 δισ. ευρώ
Πορτογαλία = 240 δισ. ευρώ

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την τράπεζα ΒRI,ο πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας Τρισέ ο οποίος βρισκόταν στο Σίδνεϋ για μια παγκόσμια συνάντηση των τραπεζιτών ,μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός άφησε βιαστικά την συνάντηση για να πάρει μέρος στην έκτακτη σύνοδο των Βρυξελλών,φαίνεται ότι η κατάσταση είναι πολλή σοβαρή,και το συμπεραίνουμε από το σχόλιο που έκανε ο Πρόεδρος του γερμανικού CDU στην Bundestag (γερμ.Βουλή) :
΄΄Η Ελλάδα πρέπει να δεχτεί αμέσως βοήθεια,αλλά με συνθήκες αυστηρότατες και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να υιοθετήσει αυστηρές μεταρρυθμίσεις΄΄
Δηλαδή σημαίνει ότι η χώρα που θα δεχτεί βοήθεια θα πρέπει να κάνει εκείνο που θα της επιβληθεί από τη χώρα που θα δώσει την βοήθεια,με λίγα λόγια η Ελλάδα θα καταστεί μια Γερμανική αποικία,ένα κυρίαρχο κράτος της Ευρώπης θα γίνει η Αποικία ενός άλλου ευρωπαϊκού Κράτους,το ίδιο θα συμβεί και με την Ισπανία,την Πορτογαλία και την Ιρλανδία γιατί σύντομα θα πάθουν ό,τι έπαθε κι η Ελλάδα ...πότε θα συμβεί το ίδιο και στην Ιταλία;
Θα μαστε εδώ να βλέπουμε ποια θα ναι η αντίδραση των άλλων χρεωμένων κρατών αφού έτσι κι αλλιώς στο Βερολίνο δε θέλουν πολύ να στείλουν την Μέρκελ απο κει που ρθε και να ξαναφτιάξουν το τείχος 3 φορές ψηλότερο απ'ότι ήταν πρώτα,ο Van Rompuy(van Bilderberg) έκανε κριτική σ' αυτούς που αποτελούν την σημερινή γερμανική κυβέρνηση,δεδομένου ότι τώρα που κατάλαβαν σε ποιο γρανάζι τους στέλνουν αντιστέκονται στα σχέδια της ΕΕ/Μπίλντερμπεργκ


Να λοιπόν τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν η πολιτική του Van rumpuy γίνει αποδεκτή:
οι έλληνες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν ρευστό αλλά θα πρέπει να πληρώνουν μόνο με πιστωτικές και ανάληψης,όποιος έχει μετρητά θα μπορεί να πληρώνει λογαριασμούς που δεν θα υπερβαίνουν τα 1.500 ευρώ,όλες οι συναλλαγές θα πρέπει να κωδικοποιούνται με το προσωπικό νούμερο του καθενός ώστε να μπορεί να βρεθεί ο συναλλασσόμενος σε περιπτώσεις απάτης προς το Κράτος ή φοροδιαφυγής,οι έλληνες θα πρέπει να φυλάσσουν τους λογαριασμούς τους ακόμη και αυτούς από έναν καφέ και κάθε τέλος του χρόνου θα πρέπει να παραδίνουν βουνά από χαρτιά στις Εφορείες και να δηλώνουν ακριβώς αν αυτή την απόδειξη τη βρήκαν στον δρόμο και να δικαιολογήσουν αν το σύνολο των εξόδων τους ανταποκρίνεται στο επιπεδο της ζωης που κανουν.Επίσης όποιος καταγγέλει συμπολίτη του για φοροδιαφυγή θα έχει ελαφρύνσεις από το Κράτος.Ούτε θα επιτρέπονται διαδηλώσεις για απεργίες ή για ανθρώπινα δικαιώματα.
Να ποιες αποδείξεις θα πρέπει να παρουσιάζουν στο τελος του χρόνου οι έλληνες:
Για ένδυση,υπόδηση,κοσμήματα,ειδη διατροφής,είδη υγιεινής,επιπλα,φάρμακα......(σ.σ.αναφέρει όλα τα είδη)
....δηλαδή με λίγα λόγια θα υπάρχει ένας ολόκληρος λαός υπό έλεγχο όπως οι Εγκληματίες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης αποφάσισαν
Γιατί διάλεξαν όμως την Ελλάδα ως πρώτη χώρα για να κάνουν το πείραμα της Νέας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης;Απλά,αυτός ο εγκληματίας ο Κίσσιγκερ μισεί τους Ελληνες,το 2009 όταν έγινε η συνδιάσκεψη της Μπίλντερμπεργκ στη Βουλιαγμένη..ο κ.Κ. δεν πήγε από φόβο για την περίφημη φράση που είχε πει:
"O ελληνικός Λαός είναι αναρχικός και δύσκολα λυγίζει,γιαυτό και χρειάζεται να τον χτυπήσουμε βαθιά στις ρίζες του,με σκοπό να διαλύσουμε τον πολιτισμό του,την γλώσσα του,τη θρησκεία του και τις ιστορικές του παρακαταθήκες και να τον κάνουμε όπως θέλουμε μεις για να συνεχίσουμε το σχέδιο που έχουμε για την Μεσόγειο,τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή"


αυτές οι κουβέντες έμειναν βαθιά χαραγμενες στο μυαλό των ελλήνων και θα δώσουν σώμα και ψυχή προκειμένου να μην περάσει σε κάποιους εγκληματίες που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα.Οπότε αγαπητοί συμπολίτες (σ.σ. Ιταλοί) προσοχή σε αυτό που θα πει ο κ."Ντράγκι" τις επόμενες ημέρες σχετικά με την κατάσταση στην Ιταλία,αδιαφορήστε για τις ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τον Μπερτολάζο ή τον Μπερλουσκόνι,συγκεντρωθείτε σε αυτά που γίνονται στην Ευρώπη και αφήστε τους πολιτικούς που τσακώνονται έτσι κι αλλιώς είναι όλοι σύμφωνοι στην Πολιτική που υιοθετεί η ΕΕ,φτιάξτε ομάδες πολιτών με σκοπό να οδηγήσετε τον Πρόντι σ'ενα "ιταλικό" Δικαστήριο έτσι κι αλλιώς αυτός είναι το πιόνι που θα μας οδηγήσει στη Δικτατορία,ο Μπερλοσκόνι παίζει το παιγνίδι της Ελιτ που υπάρχει και σε μας εδώ στην Ιταλία αλλά αργά ή γρήγορα θα του κόψουν τις κλωστές και θα πέσει σαν μαριονέτα κάτω και δεν θα τον αφήσουν ποτέ πια να ξανασηκωθεί.
Στείλτε email και γράμματα στον προεδρο Ναπολιτάνο και ρωτήστε τον να σας εξηγήσει τι εννοεί κάθε φορά που λέει "πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην Νέα Ταξη Πραγμάτων"
Καλή Κυριακή πατριώτες,πιείτε έναν καφέ για να ξυπνήσετε και κοιτάξτε στα μάτια τα παιδιά σας προσπαθώντας να καταλάβετε τι μέλλον τους παραδίδετε "


Απο erotokritosx.blogspot.com


Δέν ξέρω αν προσέξατε την πρώτη κίτρινη παράγραφο, και εάν βρίσκετε κάτι προφητικό σε σχέση με αυτά:

http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/05/blog-post_8826.html
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/05/big-brother.html

Πρέπει να ξυπνησουμε πρίν να είναι αργά.
Πουλάμε στους ξενους όλα αυτά για τα οποία πολέμησαν οι πρόγονοι μας.
Αν στα βιβλία ιστορίας του μέλλοντος γίνεται μνεία στους Ελληνες, αυτή δεν θα συνοδεύεται απο θετικά σχόλια.

ENDGAME - ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

EndGame : Blueprint for Global Enslavement (Greek Subtitles)

Το συναρπαστικό ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό. Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων. http://www.infowars.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Το μοναδικό αυτό ντοκυμαντέρ μπορείτε να κατεβάσετε και σε μορφή .avi εδώ:

http://rapidshare.com/files/240459244/endslavKouEmb.part1.rar
http://rapidshare.com/files/240463311/endslavKouEmb.part2.rar
http://rapidshare.com/files/240492674/endslavKouEmb.part3.rar
http://rapidshare.com/files/240485497/endslavKouEmb.part4.rar
http://rapidshare.com/files/240485592/endslavKouEmb.part5.rar
http://rapidshare.com/files/240491373/endslavKouEmb.part6.rar
http://rapidshare.com/files/240619982/endslavKouEmb.part7.rar
http://rapidshare.com/files/240629648/endslavKouEmb.part8.rar

αλλά και εδώ:

http://rapidshare.com/files/100503138/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.part1.rar
http://rapidshare.com/files/100516529/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.part2.rar
http://rapidshare.com/files/100530311/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.part3.rar
http://rapidshare.com/files/100543839/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.part4.rar
http://rapidshare.com/files/100557653/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.part5.rar
http://rapidshare.com/files/100571006/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.part6.rar
http://rapidshare.com/files/100582919/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.part7.rar
http://rapidshare.com/files/100593723/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.part8.rar
http://rapidshare.com/files/100603151/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.part9.rar
http://rapidshare.com/files/101201954/Endgame-Blueprint_for_Global_Enslavement.rar

Σημείωση: Το ντοκυμαντέρ αυτό δεν προστατεύεται από δικαιώματα copyright και άλλες τέτοιες μικρότητες.

ΡΙΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;

Γράφει ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Η επιλογή είναι δική μας…!
Τώρα που η πατρίδα μας δέθηκε με τις αλυσίδες του Δ.Ν.Τ., προκειμένου να μπορεί να δανείζεται, ώστε με νέα δανεικά να ξεπληρώνει τα προηγούμενα δάνειά της, οφείλουμε να αναρωτηθούμε, κατ΄ αρχήν το εξής:
Σε ποιους χρωστάμε;
Την απάντηση μπορεί ο καθένας να τη διαβάσει σε άρθρο [1] της διαδικτυακής οικονομικής εφημερίδας Euro2day. Αντιγράφουμε:

«Οι γαλλικές, οι ελβετικές και οι γερμανικές τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι πιστωτές για τον ελληνικό δανεισμό, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών.»
Χρωστάμε, δηλαδή, στο γαλλικό ή το γερμανικό κράτος; Η απάντηση είναι όχι. Χρωστάμε στις γαλλικές και τις γερμανικές ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Ο ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις τίθενται αρκετά ζωτικά ερωτήματα. Το κορυφαίο δε από αυτά είναι το κατά πόσον η Ελλάδα, με τα 110 δισεκατ. ευρώ, τα οποία θα δεχθεί την προσεχή τριετία, μπορεί τελικά να αποφύγει την χρεωκοπία. Από την άποψη αυτή, όμως, η κατάσταση κάθε άλλο παρά αισιοδοξία γεννά. Διότι, τα διαρθρωτικά προβλήματα της χώρας είναι τεράστια και οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται θα πρέπει να έχουν σαρωτικό χαρακτήρα.

Το δημόσιο χρέος ανέρχεται στο 115% του Ακαθαρίστου Εγχωρίου Προϊόντος. Ακόμη κι αν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για την επίτευξη δημοσιονομικής πειθαρχίας και εξυγιάνσεως εφαρμοστούν ακωλύτως στην καλύτερη περίπτωση θα επιτευχθεί κάποιος περιορισμός των πρωτογενών ελλειμμάτων του δημοσίου – ελλειμάτων που αγγίζουν σήμερα τα 35 με 40 δισ. ευρώ. Αλλά το δημόσιο χρέος ακόμη κι αν το έλλειμμα μηδενιστεί – κάτι που βεβαίως είναι αδύνατον να συμβεί δεδομένου ότι τα τοκοχρεωλύσια δημιουργούν το πρωτογενές έλλειμμα-, θα εξακολουθήσει να τροφοδοτείται με τους τόκους που πληρώνει η χώρα για τα ποσά που μέχρι σήμερα έχει δανειστεί.


Πιο συγκεκριμένα, το μέσο σταθμικό επιτόκιο δανεισμού της χώρας σήμερα ξεπερνά το 3,6% και αναμένεται το επόμενο έτος να ενισχυθεί κατά μία και πλέον μονάδα. Η κατάσταση θα επιδεινωθεί από την αναμενόμενη από τους ειδικούς άνοδο διεθνώς των επιτοκίων την επόμενη πενταετία. Για την ίδια περίοδο εκτιμούμε ότι η αύξηση του ΑΕΠ θα είναι μηδενική. Κατά συνέπεια το δημόσιο χρέος, με τα σημερινά δεδομένα θα συνεχίσει να αυξάνεται και ο ακαθάριστος δημόσιος δανεισμός της χώρας θα χρειαστεί για το 2010 περίπου το ένα τέταρτο, κατά τους αισιόδοξους, του ΑΕΠ.

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ.

Ενα ντοκυμαντέρ που ΟΛΟΙ μας πρέπει να δούμε.
Εξηγεί πώς οι τράπεζες δημιουργούν χρήμα απο αέρα κοπανιστό ,και σε αντάλλαγμα παίρνουν συμβόλαια χρέους.


money as dept with greek subtitles (1 from 2) from dziegg on Vimeo.


money as dept with greek subtitles (2 from 2) from dziegg on Vimeo.
Μπορείτε να το κατεβάσετε και απο εδώ:

http://rapidshare.com/files/128139320/Money_As_Debt_-_2006__DVD-Rip__Xvid_Mp3.part1.rar http://rapidshare.com/files/128150141/Money_As_Debt_-_2006__DVD-Rip__Xvid_Mp3.part2.rar http://rapidshare.com/files/128167480/Money_As_Debt_-_2006__DVD-Rip__Xvid_Mp3.part3.rar http://rapidshare.com/files/128176950/Money_As_Debt_-_2006__DVD-Rip__Xvid_Mp3.part4.rar http://rapidshare.com/files/177006296/Money_As_Debt.GreekSubtitles.rar

Δέν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες ανοησίες, και η διάδοσή του ενθαρύνεται από τον δημιουργό του.

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Rockefellers control government part 1

The Bilderberg Group: The basics

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Μόνο τα γνωστά. Οτι δηλαδή η λέσχη αυτή υπάρχει, ότι συμμετείχε ο Αλογοσκούφης, η Διαμαντοπούλου κ.λ.π.
Και η συνέντευξη Διαμαντοπούλου:η οποία δέν παραλείπει να κάνει αναφορά στην συνομωσιολογία.

Υπάρχει όμως και άλλη άποψη, με εικόνες και όχι με λόγια την αξία των οποίων έχετε ευτελίσει.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Στην εκπομπή του Λαζόπουλου:Για να μήν ξεχνιόμαστε...

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η επιχείρηση ξεκίνησε σαν ένας συνεταιρισμός ανθρώπων, με σκοπό την οργανωμένη συνεργασία τους για την επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος.

Στην συνέχεια, για διάφορους λόγους, η επιχείρηση έγινε νομικό πρόσωπο, και της εκχωρήθηκαν δικαιώματα φυσικού προσώπου, όπως η κατοχή περιουσίας, η εκδίκαση υποθέσεων στα δικαστήρια και άλλα.

Τι χαρακτήρα λοιπόν έχει αυτό το (νομικό) πρόσωπο; Είναι καλός, εύθυμος, σπασίκλας;

Στο ντοκυμαντέρ αυτό γίνεται ψυχαναλυτικό τεστ σε μία επιχείρηση σαν να πρόκειται για φυσικό πρόσωπο - άνθρωπο. Γίνονται ερωτήσεις όπως:

Ενδιαφέρεται για την αποκόμιση κέρδους αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες στους γύρω του; (Ναί / Οχι)

Συγκινείται βλέποντας άλλους να δυστυχούν; (Ναι / Οχι)

και άλλες τέτοιες ερωτήσεις, σαν να επρόκειτο πραγματικά για ένα φυσικό πρόσωπο.

Στο τέλος, οι απαντήσεις αξιολογούνται όπως θα συνέβαινε και με ένα φυσικό πρόσωπο, και προκύπτει ο χαρακτήρας του νομικού αυτού προσώπου, ο οποίος είναι ....

Το ντοκυμαντέρ αυτό έχει τιμηθεί με 26 διεθνή βραβεία, τα δέκα Επιλογής του Κοινού, μεταξύ των οποίων και το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με προσωπικότητες όπως ο Νόαμ Τσόμσκυ, ο Μίλτον Φρίντμαν, ο Χάουαρντ Ζιν, η Βαντάνα Σίβα και ο Μάικλ Μούρ, αλλά και με στελέχη επιχειρήσεων, όπως η Pfizer, η Goodyear, και η Shell.

Το ντοκυμαντέρ αυτό μοιράστηκε και ένθετο σε εφημερίδες, (νομίζω απο την Ελευθεροτυπία), χάθηκε όμως μέσα στον βόθρο με τις τζούλιες, ντουβλούδες και αναστασιάδηδες.

Δείτε το.Μπορείτε να το κατεβάσετε και απο εδώ:

http://rapidshare.com/files/390379716/thematikivradia_17b.part1.rar
http://rapidshare.com/files/390386551/thematikivradia_17b.part2.rar
http://rapidshare.com/files/390390535/thematikivradia_17b.part3.rar
http://rapidshare.com/files/390399023/thematikivradia_17b.part4.rar
http://rapidshare.com/files/390413039/thematikivradia_17b.part5.rar


Δέν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες ανοησίες, και η διάδοσή του ενθαρύνεται από τον δημιουργό του.

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟΣτον πίνακα που βλέπετε ανωτέρω, εμφανίζονται τα ποσά τα οποία θα δανείσουν στην Ελλάδα οι διάφορες χώρες της ευρωζώνης. Θα μπορούσε κάποιος να διερωτηθεί πως είναι δυνατόν η Πορτογαλία και η Ισπανία, χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως εμείς, να μας δανείζουν χρήματα. Η απάντηση είναι απλή, όμως είναι ταυτόχρονα ένα μαχαίρι στην πλάτη της Ελλάδος. Ένα μαχαίρι που κάρφωσε ύπουλα και εκ προμελέτης ο σημερινός πρωθυπουργός, έχοντας ως συνεργούς την σιωπή και απόκρυψη της αλήθειας, από δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε. με πουλημένη συνείδηση και νοικιασμένη γραφίδα. Προσέξτε λοιπόν: η Ισπανία δανείστηκε την περασμένη Πέμπτη 2,345 δις €, με επιτόκιο 3,532% και θα μας δανείσει σε λίγες μέρες με επιτόκιο 5%. Δηλαδή η επιχείρηση « σώστε την Ελλάδα» θα αποβεί για την Ισπανία επικερδής αφού θα της προσπορίσει κέρδη με επιτόκιο 1,5%. Τούτο σημαίνει ότι από την σωτηρία της Ελλάδος η Ισπανία θα βγει κερδισμένη με 150 εκατομμύρια € σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για την Πορτογαλία. Εκεί όμως που η «σωτηρία της Ελλάδος» προσλαμβάνει διαστάσεις σκανδάλου, αν όχι κομπίνας, είναι τα κέρδη της Γαλλίας και της Γερμανίας που δανείζονται με 1,5% και μας δανείζουν με 5%. Περιθώριο κέρδους 3,5% σε ποσό 41 δις €, δηλαδή όφελος 1,440 δις €. Γίνεται λοιπόν αμέσως αντιληπτό γιατί η κυβέρνηση, ενώ είχε την δυνατότητα να δανειστεί μέχρι και τον Ιανουάριο, με επιτόκιο γύρω στο 2% δεν το έπραξε. ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΣ να καταφύγει στον περίφημο «μηχανισμό στήριξης» για τον οποίον υπερηφανεύεται ο πρωθυπουργός. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για μηχανισμό στήριξης, αλλά για κερδοφόρα επιχείρηση της ευρωζώνης σε βάρος της Ελλάδος. Επίσης έτσι εξηγείται με τον πιο σαφή μάλιστα τρόπο, η συμπεριφορά του κ. Παπανδρέου να γυρίζει από χώρα σε χώρα, από τηλεόραση σε τηλεόραση και να διαλαλεί πως θα χρεωκοπήσουμε αν δεν δανειστούμε χρήματα. Λογική και απολύτως φυσιολογική συνέπεια η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος από τους διάφορους οίκους αξιολόγησης και η εκτίναξη των επιτοκίων δανεισμού και των spreads σε δυσθεώρητα ύψη. Δυστυχώς αυτή είναι η ΜΟΝΗ αλήθεια για την υπόθεση της δήθεν παρά λίγο πτώχευσης της χώρας μας. Οι κομπίνες της SIEMENS και του χρηματιστηρίου ωχριούν μπροστά της. Πρόκειται για την μεγαλύτερη διακρατική απάτη που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί. Οι Έλληνες καλούνται να κρίνουν και θα αποφασίσουν (σύντομα μάλιστα) αν τους αξίζει τέτοια προσβολή.
Τάσος Καρ.


Απο το filotimia.blogspot.com

Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

FOOD INC - ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΤΑΪΣΑΝ".

Αφού δείτε το παρακάτω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ντοκυμαντέρ,

The World According to Monsato [Greek Subtitles] from Zeitgeist Greece on Vimeo.Δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος. ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ.

Αφού μας έπεισαν ότι η καλιεργήσιμη γή δέν φτάνει, μας πούλησαν λιπάσματα για εντατικοποίηση της καλλιέργειας, μετά μας πούλησαν φυτοφάρμακα για να προστατέψουν απο τις αρρώστιες τα φυτά που οι ίδιοι έφτιαξαν (αυτοί ορίζουν τις ποικιλίες των σπόρων) με αποτέλεσμα οι αγρότες να εργάζονται για τις εταιρίες φυτοπροστασίας και να μήν μπορούν να κερδίσουν χρήματα αφού όλα τους τα χρήματα τα ξοδεύουν σε φυτοφάρμακα και λιπάσματα που ακριβαίνουν τα προϊόντα και μας δηλητηριάζουν.

Ακόμα ένα παραμύθι που μας τάϊσαν...

Ο Αντίλογος υπάρχει. ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ. (Δέιτε το εισαγωγικο σημείωμα).

Το ντοκυμαντρέρ μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή .avi εδώ:
http://rapidshare.com/files/305046667/Fo_In.part1.rar
http://rapidshare.com/files/305046257/Fo_In.part2.rar
http://rapidshare.com/files/305049992/Fo_In.part3.rar
http://rapidshare.com/files/305109811/Fo_In.part4.rar
http://rapidshare.com/files/305108483/Fo_In.part5.rar
http://rapidshare.com/files/305108136/Fo_In.part6.rar
http://rapidshare.com/files/305118080/Fo_In.part7.rar
http://rapidshare.com/files/305112490/Fo_In.part8.rar
Το ντοκυμαντρέρ δεν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες ανοησίες, και οι δημιουργοί του ενθαρύνουν την διάδοσή του.

ZEITGEIST 2: ADDENDUM - 2008

Πως είναι δυνατόν η Αμερική να θεωρείται η κυρίαρχη χώρα στον πλανήτη Γη, όταν τα χρέη που την ταλανίζουν είναι δυσβάσταχτα; Ποιός ή ποιοί είναι πραγματικά αυτοί που ελέγχουν τους πολέμους, το χρήμα, την εκπαίδευση, τη νοσοκομειακή περιθαλψη; Ο πόλεμος στο Ιράκ και η Αλ Κάιντα έχουν κάποια άμεση σχέση ή μήπως τα ΜΜΕ φούσκωσαν έτσι τις πληροφορίες ώστε να τους θεωρήσουμε τρομοκράτες; Και αλήθεια, ο όρος τρομοκρατία τι σημαίνει πραγματικά και γιατί επινοήθηκε; Υπάρχουν λύσεις στο τέλμα που έχει βουλιάξει η κοινωνία μας; Αυτές και πολλές άλλες ακόμη ερωτήσεις βρίσκουν απαντήσεις. Απαντήσεις που σίγουρα θα ταρακουνήσουν μερικούς...

Κυκλοφορεί στο u-tube σε κομμάτια:Μπορείτε να το κατεβάσετε ολόκληρο με ενσωματωμένους υπότιτλους εδώ:
http://rapidshare.com/files/152230624/Doc.Zeitgeist.II.Addendum.BlackVinta.part1.rar
http://rapidshare.com/files/152230643/Doc.Zeitgeist.II.Addendum.BlackVinta.part2.rar
http://rapidshare.com/files/152230625/Doc.Zeitgeist.II.Addendum.BlackVinta.part3.rar
http://rapidshare.com/files/152230638/Doc.Zeitgeist.II.Addendum.BlackVinta.part4.rar
http://rapidshare.com/files/152230391/Doc.Zeitgeist.II.Addendum.BlackVinta.part5.rar
Δέν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες ανοησίες, και η διάδοσή του ενθαρύνεται από τον δημιουργό του.

Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

EARTHLINGS 2003

Μία καταπληκτική ταινία που θα σας κάνει όλους να δακρύσετε! Το Earthlings, σε αφήγηση του Joaquin Phoenix και σε μουσική του Moby, είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταδεικνύει την πλήρη οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα που εκτρέφονται για κατοικίδια, φαγητό, ένδυση, διασκέδαση και επιστημονική έρευνα. Με τη χρήση κρυφών καμερών και υλικού που δεν είχε δημοσιευθεί ως τώρα, το Earthlings καταγράφει τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών παγκοσμίως, όλες εκ των οποίων βασίζονται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση ζώων για τα κέρδη τους. Δυνατό, ενημερωτικό,αντιφατικό και προκλητικό, το Earthlings είναι μακράν το πιο κατανοητό ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί σχετικά με την στενή σχέση φύσης, ζώων και ανθρώπινου οικονομικού συμφέροντος.

Προειδοποίηση:
Στην ταινία περιλαμβάνονται εικόνες πολύ σκληρές και ανατριχιαστικές, και
καλύτερα να μήν το δούν όσοι δέν έχουν γερό στομάχι και είναι πολύ ευαίσθητοι!!
(για παράδειγμα δείχνει πώς βγάζουν τη γουνα ενώ τα ζώα είναι ζωντανά...)

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!Μπορείτε να το κατεβάσετε ολόκληρο με ενσωματωμένους υπότιτλους και εδώ:
http://rapidshare.com/files/174855364/Earthlings.part1.rar
http://rapidshare.com/files/174859388/Earthlings.part2.rar
http://rapidshare.com/files/174863329/Earthlings.part3.rar
http://rapidshare.com/files/174839051/Earthlings.part4.rar
http://rapidshare.com/files/174843009/Earthlings.part5.rar
http://rapidshare.com/files/174846650/Earthlings.part6.rar
http://rapidshare.com/files/174850405/Earthlings.part7.rar
http://rapidshare.com/files/174850956/Earthlings.part8.rar

Δέν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες ανοησίες, και η διάδοσή του ενθαρύνεται από τον δημιουργό του.


KYMATICA - 2009

Αν πιστεύετε πως το τέλος είναι κοντά, πως η αποκάλυψη έρχεται, αν είστε σίγουροι πως το είδος μας είναι καταδικασμένο, αυτό το προκαλέσατε εσείς. Και είχατε πολύ καλό λόγο....Εξελίσσεστε. Σταματήστε να κατηγορείτε τους άλλους, σταματήστε να παραπονιέστε για την παγκόσμια τυρρανία, τις φυσικές καταστροφές, και δώστε προσοχή, γιατί ο κόσμος προσπαθεί να σας πει κάτι. Σας λέει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και πως να το διορθώσετε..."Το Kymatica είναι το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής διεργασίας, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές ντοκιμαντέρ του διαδυκτίου, που συνδέει ωραία τη σύγχρονη κοινωνικό-πολιτική, την έρευνα συνωμοσίας και την απόκρυφη ιστορία.Κυκλοφορεί στο u-tube σε τμήματα, αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή .avi ολόκληρο εδώ:

http://rapidshare.com/files/217219744/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part01.rar
http://rapidshare.com/files/217224379/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part02.rar
http://rapidshare.com/files/217229855/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part03.rar
http://rapidshare.com/files/217235065/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part04.rar
http://rapidshare.com/files/217255982/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part05.rar
http://rapidshare.com/files/217261451/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part06.rar
http://rapidshare.com/files/217267061/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part07.rar
http://rapidshare.com/files/217272567/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part08.rar
http://rapidshare.com/files/217278059/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part09.rar
http://rapidshare.com/files/217283681/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part10.rar
http://rapidshare.com/files/217283744/KYMATICA_DVDRip_GREEK_SUBS_petros.part11.rar

Δέν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες ανοησίες, και η διάδοσή του ενθαρύνεται από τον δημιουργό του.

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ: ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Η Θάλεια Δραγώνα καταργεί την διδασκαλία των ελληνικών στο εξωτερικό!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ!
Η Διεύθυνση Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα πως: δεν θα διεξαχθούν οι φετινές εξετάσεις γλωσσομάθειας που προβλέπονταν από την με αρ. πρωτ. Φ.821/2443Π/144249/Ζ1/20-11-2009 προκήρυξη του ΥΠΔΒΜΘ, καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό για το σχολικό έτος 2010-2011.
Δηλαδή η υπουργός πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προχωρά στην κατάργηση της ελληνικής γλώσσας πρώτα στο εξωτερικό. Οι εκπαιδευτικοί που αποσπώνται στο εξωτερικό είναι κυρίως δάσκαλοι και φιλόλογοι που διδάσκουν κυρίως σε ελληνικά σχολεία, τα ελληνόπουλα στην Αμερική, την Γερμανία, την Αυστραλία και όπου γης υπάρχουν Έλληνες. Επίσης, διδάσκουν την ελληνική γλώσσα και σε πανεπιστημιακά τμήματα του εξωτερικού για ξένους που ενδιαφέρονται να την μάθουν. Για να καταργηθεί λοιπόν η ελληνική γλώσσα και να εισέλθει ως επίσημη η αγγλική, όπως έχει δεσμευτεί η υπουργός, πρέπει πρώτα να σταματήσει η διδασκαλία της στο εξωτερικό. Με την πρωτοφανή αυτή απόφαση, ολοκληρώνεται ο πόλεμος στην διδασκαλία της ελληνικής στο εξωτερικό, ο οποίος είχε αρχίσει από την στιγμή που επιβλήθηκαν μειώσεις στο επιμίσθιο των εκπαιδευτικών του εξωτερικού παράλληλα με αύξηση της φορολογίας του, δώρο και αυτό της "σοσιαλιστικής" "πατριωτικής" κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ούτως ή άλλως πλέον δεν μπορούσαν να συντηρηθούν Έλληνες εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό. Αλλά για να είναι σίγουρη η υπουργός πως δεν θα βρεθεί κανένας τρελός που θα χαλάει από την τσέπη του για να διδάσκει ελληνικά, απαγόρευσε τελείως τις αποσπάσεις στο εξωτερικό. Ο λόγος τώρα ανήκει πρωτίστως στις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού, οι οποίες θα πρέπει να μιλήσουν για το ποιος και για ποιο λόγο επιδιώκει τον αφανισμό τους.


ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ: http://www.thermopilai.org/content/e-thaleia-dragona-katargei-ten-didaskalia-ton-ellenikon-sto-exoteriko

ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ

Το πρωτότυπο post είναι απο το forum του Ρεσάλτο


Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.

Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση.

Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες. Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας. Επίσης με προβληματίζει το στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος. Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι. Όμως γιατί; Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;

Παρʼ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν. Υποψιάζομαι ότι πίσω απʼ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.

Όλοι γύρω μας, ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.

Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση. Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου. Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ʽρθουν.

Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.

Μακάρι να έχω άδικο.


Αθήνα, 27.4.2010

Μίκης Θεοδωράκης

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μία διαφορετική άποψη για την πτώση των δίδυμων πύργων και την πρόσκρουση του αεροσκάφους στο πεντάγωνο. Αν το δείτε, μάλλον θα αλλάξετε γνώμη.
Το ντοκιμαντέρ έχει απαγορευτεί στην Αμερική., και σύμφωνα με την Πατριωτική Νομοθεσία της ελεύθερης αυτής χώρας, κάθε άτομο στου οποίου την κατοχή βρεθεί αυτό το υλικό μπορεί να συλληφθεί με την κατηγορία της "εγχώριας τρομοκρατίας" και να προφυλακιστεί ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ στο Guantanamo!!! (Αν σταματήσω να γράφω εδώ, ταχυδρομείστε μου τσιγάρα εκεί).

Τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι Πύργοι κατεδαφίστηκαν και ότι το χτύπημα στο Πεντάγωνο ήταν σκηνοθετημένοαναπαράχθηκαν από πολλούς άλλους δημοσιογράφους.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που προκαλείται προβοκατόρικη καταστροφή για την δικαιολόγηση πολέμων και άλλων παρόμοιων ενεργειών. Στο perl harbor έγινε κάτι παρόμοιο, και όποιος έχει ψάξει λίγο, γνωρίζει ότι και τότε οι Αμερικάνοι γνώριζαν ότι θα γίνει επίθεση, και έστειλαν τα αεροπλανοφόρα και τα υπόλοιπα βαριά θωρακισμένα πλοία τους βόλτα.

Η αναζήτηση της αλήθειας αποτελεί υποχρέωση απέναντι στα θύματα της επίθεσης, και δέν θεωρούμε ότι η διάδοση του ντοκυμαντέρ αυτού αποτελεί ύβρη στην μνήμη τους.

Δείτε το 1ο κομμάτι:Μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή .avi εδώ:

Loose change 1st edition - με ελληνικούς υπότιτλους:

http://rapidshare.com/files/132671194/aaa1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/132678334/aaa1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/132685373/aaa1.part3.rar
http://rapidshare.com/files/132627124/aaa1.part4.rar
http://rapidshare.com/files/132631961/aaa1.part5.rar
http://rapidshare.com/files/132670538/aaa1.part6.rar
http://rapidshare.com/files/132683166/aaa1.part7.rar
http://rapidshare.com/files/132664568/aaa1.part8.rar


Loose change 2nd edition με ελληνικούς υπότιτλους:

http://rapidshare.com/files/131724875/a2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/131728809/a2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/131732502/a2.part3.rar
http://rapidshare.com/files/131736198/a2.part4.rar
http://rapidshare.com/files/131739686/a2.part5.rar
http://rapidshare.com/files/131743142/a2.part6.rar
http://rapidshare.com/files/131746423/a2.part7.rar
http://rapidshare.com/files/131747383/a2.part8.rar


Το ντοκυμαντέρ αυτό δεν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες μικρότητες, και η διάδοσή του ενθαρύνεται από τον δημιουργό του.

Password: papa

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
Αρθρο του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Κόσμο του Επενδυτή στις 27.2.2010

"Πώς θα σας φαινόταν αν ο προπονητής του Ολυμπιακού έπαιζε 100 εκατομμύρια στο Προ-Πο, ποντάροντας στην ήττα και τον υποβιβασμό της ομάδας του και συνιστώντας στους φίλους του να κάνουν το ίδιο; Τι θα έκαναν οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων σε έναν τέτοιο προπονητή;

Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι κάνει η τράπεζα Goldman Sachs, κύριος σύμβουλος επί σειρά ετών των Eλληνικών Kυβερνήσεων σε θέματα χρέους και ιδιωτικοποιήσεων, προνομιακός συνομιλητής των Πρωθυπουργών και από τους κύριους Διαχειριστές του Δημόσιου Χρέους μας. Με το ένα χέρι, η Τράπεζα κερδίζει δισεκατομμύρια από τις “Συμβουλές” της και τη «Διαχείριση του Χρέους» της χώρας μας και με το άλλο, «Παίζει» και «Ποντάρει» στην Αγορά των Στοιχημάτων (CDS) στη… Χρεωκοπία της Ελλάδας! Το παιγχνίδι παίζεται σε στενή συνεργασία με το κερδοσκοπικό Hedge Fund του Paul Paulson, που κέρδισε του κόσμου τα λεφτά στην κρίση του 2008.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Θέλουν να μας πείσουν ότι δέν έχουμε μέλλον οικονομικό, περιβαλλοντικό, κοινωνικό κ.λ.π., ώστε να δεχθούμε μέσα στην απελπισία μας την έλευση του Μεσσία που θα μας σώσει απο την μιζέρια μας.

Και ο Μεσσίας θα αναγκαστεί να πάρει σκληρά μέτρα φυσικά. Και φυσικά θα τα δεχθούμε.

Ηδη κάποιοι κάφροι παρακαλάνε να γίνει παγκόσμια κυβέρνηση για την σωτηρία μας.
Ξυπνήστε γιατί σε λίγο θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να μας γ...σουνε.

Υπάρχει και μιά άλλη άποψη για την κλιματική αλλαγή και την υπερθέρμανση του πλανήτη και όλα αυτά:

Πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η μέση θερμοκρασία του πλανήτη ακολουθεί έναν κύκλο και ότι απλώς είμαστε στην επάνω καμπύλη του γραφήματος:
και θα αναρωτηθείτε με ποιόν σκοπό. Ο φίλος μας Λόρδος Κρίστοφερ Μόνκτον - ειδικός στην κλιματική αλλαγή έχει μια άποψη:
Δείτε και το ακόλουθο ντοκυμαντέρ:

Η Μεγαλη Απατη Της Παγκοσμιας Θερμανσης

Η απόλυτη ανατροπή της ταινίας "An Inconvenient Truth" του Al Gore. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Channel 4 το Μάρτιο του 2007. Αυτό το ντοκιμαντέρ του παραγωγού Martin Durkin παρουσιάζει τα επιστημονικά επιχειρήματα και σχόλια αυτών που πιστεύουν ότι το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), που παράγεται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες, δεν είναι η κύρια πηγή για την κλιματική αλλαγή. Είναι μια αμφιλεγόμενη ταινία στην οποία επιτέθηκαν απερίφραστα κάποιοι επιστήμονες και ακτιβιστές, ενώ άλλοι δέχτηκαν με ενθουσιασμό. Τα επιχειρήματα που περιλαμβάνει αποτελούν σημαντικό τμήμα των ευρύτερων αντιπαραθέσεων σχετικά με τις αιτίες της κλιματικής αλλαγής.

Προτάθηκε για το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ στο "2008 Broadcast Awards". Η ταινία συλλέγει όλα τα επιχειρήματα μερικών επιστημόνων που διαφωνούν με την επικρατούσα ομολογία, ότι το διοξείδιο του άνθρακα που εκλύεται από την ανθρώπινη δραστηριότητα είναι η αιτία των αυξημένων παγκόσμιων θερμοκρασιών σήμερα.

Κανείς δεν διαφωνεί ότι το κλίμα της Γης αλλάζει και ότι πάντοτε άλλαζε. Όπως επίσης ότι αυτό είναι θερμότερο σήμερα. Αλλά μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η υπερθέρμανση είναι δικό μας σφάλμα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή.

To ντοκυμαντέρ αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή .avi εδώ:

http://rapidshare.com/files/65791810/The.Great.Global.Warming.Swindle.XsX.part1.rar
http://rapidshare.com/files/65794304/The.Great.Global.Warming.Swindle.XsX.part2.rar
http://rapidshare.com/files/65791832/The.Great.Global.Warming.Swindle.XsX.part3.rar
http://rapidshare.com/files/65791813/The.Great.Global.Warming.Swindle.XsX.part4.rar
http://rapidshare.com/files/234220860/the.great.global.warming.swindle._2007_.ell.1cd._3455552_.zip

Δέν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες ανοησίες, και η διάδοσή του ενθαρύνεται από τον δημιουργό του.